Murat ÖZEN

murat-ozen

Beykent Üniversitesi Sinema-TV Yüksek Lisans Bölümünden mezun oldu. Halen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Sinema-TV Doktora programına devam etmektedir. Bursa Devlet Tiyatrosunda (Osmangazi Kültür Merkezi) ve Sadri Alışık Tiyatrosunda Oyunculuk, Oyun Yazarlığı, Oyun Yönetmenliği, İFSAK’da Fotoğraf Eğitimi almıştır. Rol Aldığı Tiyatro Oyunları: Hansel ve Gretel, Yalnız, Kutlama, Bir Küvet Hikâyesi, Bir Evlenme Teklifi Sen Gara Değilsin, Dünyada Mekân Yahut Hilekâr, Afacanlar Sirki, Güllü Tiyatro Reji Çalışmaları: Töre, Kuvay-i Milliye, İki Efendinin Uşağı, Tetikçi, Beyefendi Bir Yalancı Arıyor. Çalıştığı Sanat Kurumları: Sadri Alışık Kültür Merkezi- 7 Sanat Akademi( Genel Sanat Yönetmeni ), Filmsan Vakfı Yönetim Kurulu üyesi. SNT 105 Sinema Sanatı ve SNT 112 Tiyatro derslerini vermektedir.

E-posta: muratozen80@gmail.com